Gerry McGovern

Gerry McGovern is vooral bekend van het toptakenprincipe waarover hij in meer dan 35 landen heeft gesproken. Ook in Nederland deelde hij zijn inzichten en werd zijn invloed goed zichtbaar. Steeds meer organisaties werken aan de hand van toptakenmanagement.

In totaal heeft Gerry inmiddels zes boeken geschreven over online klantervaringen. Zijn laatste boek heeft als titel Transform: A Rebel’s Guide for Digital Transformation. Transform laat zien dat de digitalisering bovenal een cultuurverandering binnen organisaties vraagt. Organisaties moeten mee in die digitale transformatie. Hoe vraag je je af? In ieder geval niet op basis van gevoel, maar met bewijs en relevante data. En misschien wel met jou voorop!? In zijn Keynote geeft Gerry zijn kijk op de digitale transformatie en wat dit vraagt van organisaties. Maar ook wat het vraagt van jou als online professional en hoe je de organisatie (lees: je collega’s) meeneemt in die verandering? Een eminent inzicht voor elke online professional. Voor meer informatie zie ook: http://gerrymcgovern.com/books/transform-a-rebels-guide-for-digital-transformation/

 

Onderwerp workshop (verdieping keynote):

Transform, how to start

De vier meest wezenlijke kenmerken van de digitale transformatie zijn empathie, flexibiliteit, eenvoud en vertrouwen. Wil je mee in de transformatie, dan moet je deze als organisatie alle vier volledig omarmen.

Hoe je dat voor elkaar krijgt? Door samen met je collega’s de juiste strategieën te ontwikkelen. Welke dat zijn en hoe je dit aanpakt vertelt Gerry in zijn sessie Transform, how to start.